Green Events

#
Green Events bouwt sinds 2014 aan een robuust ecosysteem voor de evenementen van morgen. We doen dat door middel van (strategisch) advies, standaardisering van beleid, kennisdeling en opleidingen.
Laura van de Voort, directeur Green Events

Green Events

Green Events bouwt aan een robuust ecosysteem voor de evenementen van morgen.

 

Green Events versnelt de ecologische & sociale transitie in de evenementensector door middel van (strategisch) advies, standaardisering van beleid, kennisdeling en het academie programma. Opdrachtgevers zijn evenementen organisatoren, event professionals, merken, leveranciers, landelijke overheid, provincies, gemeenten en NGO’s.

Green Events werkt met een team van creatieve, gedreven en praktijkgerichte experts en is op een missie om de evenementen industrie toekomstbestendig te maken. Zo versnelt Green Events, samen met de opdrachtgevers, gezamenlijk duurzame ontwikkelingen

Green Events signaleert, analyseert en adresseert hedendaagse problemen en toekomstige regelgeving, oplossingen en handelingsperspectieven voor de evenementen industrie. De rode draad is verduurzaming van evenementen in de creatieve sector.

Green Events staat aan de basis van onder andere Green Deal Afvalvrije Festivals, Green Deal Circular Festivals, ADE Green en Plastic Promise.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Reizen, cultuur & recreatie
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Reizen, cultuur & recreatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •