Beton-Lab

#
Beton-Lab is een materiaal gedreven ontwerpbureau gespecialiseerd in esthetisch duurzaam beton, dat zijn kennis en expertise inzet om in opdracht duurzame betonnen producten te maken.
Jan-Paul en Marjolein Deurloo, oprichters Beton-Lab

Beton-Lab

Beton-Lab ontwikkelt producten en objecten van duurzaam beton voor de gebouwde omgeving en interieur. Met cementvrij en gerecycled beton wordt bijgedragen aan een circulaire woonomgeving.

Beton-Lab wil de wereld om haar heen beter en mooier maken en doet dat met uitzonderlijk duurzaam design. Door onderzoek en experiment ontwikkelt Beton-Lab nieuwe technieken en recepturen om cementvrij beton te maken of lokaal puin te verwerken in betonnen producten van gevelstenen tot kandelaars en van kunstwerken tot wandtegels. Het DNA van een oud betekenisvol gebouw kan zo bijvoorbeeld een nieuwe identiteit krijgen. Met haar label Novel Grey worden highend wandtegels gemaakt van duurzaam beton. Deze driedimensionale tegels verrassen, verbazen en inspireren met hun uitstraling en CO2-reductie tot wel 76% ten opzichte van gewoon beton. Beton-Lab zet haar kennis en expertise in om in opdracht maatwerkoplossingen en bijzondere producten en objecten te maken met een hoog afwerkingsniveau en uitstraling. Door kennis te delen en over te dragen, kan Beton-Lab in samenwerkingen ook met anderen impact maken.
Beton-Lab staat open voor samenwerkingen, maatwerkopdrachten en wanddecoratie met duurzame Novel Grey wandtegels.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Bouw & onroerend goed, Reizen, cultuur & recreatie
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •