Reisbrigade

#
Door mensen te verbinden tijdens onze mooie reizen verrijken we levens.
Kim Nooyens, oprichter Reisbrigade

Reisbrigade

Reisbrigade biedt rondreizen op maat naar Afrika en Azië. De reizigers creëeren onvergetelijke herinneringen en de lokale gemeenschap profiteert optimaal van het bezoek.

Reisbrigade streeft ernaar om reizen aan te bieden die zorgen voor onvergetelijke herinneringen; terwijl de lokale bevolking optimaal profiteert van het bezoek. Reisbrigade selecteert kleine, lokale partners waardoor zoveel mogelijk geld in het vakantieland blijft en de sociaal-economische positie van de lokale bevolking sterker wordt. Hiermee werkt Reisbrigade aan een eerlijke verdeling van internationale geldstromen. Een reis van Reisbrigade bestaat uit overnachtingen in kleinschalige accommodaties, trips met lokale gidsen, bezoeken aan lokale initiatieven, en activiteiten waarbij de natuurlijke omgeving niet wordt verstoord.

Reisbrigade heeft sinds kort een zusje: Avontuur Dichtbij! Avontuur Dichtbij biedt individuele en groepsarrangementen in Nederland en België. De activiteiten zijn te voet, per fiets, per kano of zeilschip. Tijdens de microavonturen ga je naar buiten en laat je de dagelijkse sleur achter je. En soms stap je net even buiten je comfortzone.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Reizen, cultuur & recreatie
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Reizen, cultuur & recreatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •