English
De ondernemer achter Fun Forest Foundation

''De Fun Forest Foundation gaat er voor om mensen stapsgewijs door de bomen het bos weer te laten zien. Dit doen we door leer- en werkplekken te creëren en de klimparken te delen met velen.''

Fun Forest Foundation

Fun Forest heeft vier klimparken verspreid door Nederland, namelijk in Amsterdam, Almere, Rotterdam en Venlo. Ben je op zoek naar een sportieve teambuilding of gezellig bedrijfsuitje, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook zijn wij een avontuurlijk schooluitje en gezinsactiviteit. Bij Fun Forest kun je plezier hebben en spelenderwijs leren in de stadse natuur. 

In 2016 is de stichting Fun Forest Foundation opgericht, die o.a. de sociale doelstelling heeft om de klimparken te delen met mensen die niet zelfstandig het klimpark kunnen bezoeken en om een aanzienlijk deel van alle werknemers te laten bestaan uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel werkt in de BOSS Kitchen, een horecagelegenheid waar onze werknemers hun sociale- en werknemersvaardigheden kunnen verbeteren, en hierdoor een betere aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt. De inkomsten van de horeca komen geheel ten goede aan het doorbouwen aan de maatschappelijke doelstellingen.

Daarnaast heeft Fun Forest ook het sociaal-maatschappelijk ideaal om elders op de wereld wat terug te doen voor de natuur. Zo werkt Fun Forest  samen met Work With Nature en Trees for the Future om regenwoud te behouden en nieuwe bossen aan te planten in Costa Rica en Afrika.     

Meer weten? Kijk op de website!