Breen Services

#
Breen Services geeft medewerkers met ASS de kans om zich te ontplooien en te groeien op het gebied van IT
Judith Scholten, Eigenaar Breen Services

Breen Services

Breen Services draagt bij aan een inclusieve samenleving waarin mensen met de afstand tot de arbeidsmarkt kunnen participeren in het bedrijfsleven.

Breen Services levert diensten op het gebied van IT, zoals kantoorapplicaties, web portals, ondersteuning bij Office 365 en meer…

Het bedrijf heeft een sociaal karakter, zowel naar medewerkers toe, als naar klanten. Dit betekent veel betrokkenheid van het team, wat ten goede komt aan een fijne samenwerkingsrelatie met persoonlijk contact tussen teamleden en (vaste) klanten.

Breen Services draagt bij aan een inclusieve samenleving en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontplooien en te groeien op het gebied van IT. Dit gebeurt in de vorm van betaalde banen, maar ook d.m.v. werkervaringsplaatsen van waaruit iemand door kan stromen naar een baan of een opleiding.

Zien hoe iemand met ASS zonder diploma op IT gebied in een uitkeringssituatie bij Breen Services een kans krijgt, zich ontplooit, opbloeit en daardoor in staat is om een betaalde baan te vinden, dat is waar Breen Services het voor doet!

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: IT

  • Branche Media, journalistiek & ICT
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Geldrop

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •