ROSE stories

#
ROSE Stories heeft als missie om een inclusief en gelijk speelveld te creƫren voor getalenteerde verhalenmakers.
Nasim Miradi oprichter ROSE stories

ROSE stories

ROSE stories gelooft in de kracht van het verhaal voor het teweegbrengen van positieve verandering ter bevordering van gelijkheid en diversiteit in de samenleving.

ROSE stories is een plek waar mooie verhalen uit verschillende culturen hun vorm vinden. Samen met getalenteerde makers, maakt het team van ROSE stories deze verhalen deelbaar door ze om te zetten naar concrete projecten. Dit kan bijvoorbeeld een kookboek, een voorstelling of cosmetica zijn. Alles kan, zolang het product of project maar eerlijk is en de beste vorm heeft om het verhaal te verspreiden. Samen met de makers zorgt ROSE stories ervoor dat de projecten een economisch succes worden en tegelijkertijd bijdragen aan een mooiere samenleving.
 
Het begon met het verhalen- en receptenboek Melk en Dadels - 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders, dat met lekker recepten en unieke herinneringen een ode bracht aan deze moeders. Het werd door zowel pers als publiek omarmd. Met dit soort positieve projecten draagt ROSE stories bij aan een realistischere afspiegeling van de gemengde Nederlandse samenleving.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •