MEO

#
MEO is een mediabureau waar zowel mensen met als zonder beperking volwaardige collega's van elkaar zijn.
Edwin Teljeur MEO

MEO

MEO verzorgt backoffice-, klantenservice- en mediadiensten. De onderneming creëert hiermee zoveel mogelijk banen voor mensen met een arbeidshandicap.

MEO biedt organisaties een breed scala aan dienstverlening. De sociale onderneming verzorgt onder meer backoffice-diensten als bestuursondersteuning en leden- en donateursadministratie. Organisaties kunnen hun klantenservice uitbesteden aan MEO’s servicegerichte en uitstekend bereikbare telefoonteam. Ook is de onderneming gespecialiseerd in mediadiensten als webdesign, drukwerk, film en online marketing.

De werkzaamheden worden grotendeels verzorgd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van ervaren medewerkers en een jobcoach doen ze structuur, werkervaring en zelfvertrouwen op. Zo vergroten de leerlingen hun kansen op de arbeidsmarkt. MEO begeleidt ze naar betaalde werkplekken, waarvan er zoveel mogelijk binnen de eigen organisatie gecreëerd worden.

MEO maakt zich hard voor een arbeidsmarkt met plek voor iedereen, ook voor mensen met een arbeidshandicap. De onderneming biedt maatwerk aan zowel opdrachtgevers als aan medewerkers. Door deze werkwijze actief uit te dragen, wil MEO niet alleen een dienstverlener, maar ook een voorbeeld zijn.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Alkmaar

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •