English
De ondernemer achter Van Hulley

"De combinatie van een bijzonder product dat een prachtige maatschappelijke bijdrage levert, haalt het allerbeste uit mij."

Van Hulley

Het idee voor Van Hulley ontstond jaren geleden. Met een overhemd van Jolijns man: ooit gekocht in de VS, heel veel gedragen en daarom een versleten boord. Weggooien was geen optie dus hing het ding maar te hangen in de kast. Jolijn besloot er iets anders van te maken. Inderdaad: een boxershort.

Bij Van Hulley maken vrouwen met grote afstand tot de arbeidsmarkt van je versleten overhemd een prachtige handgemaakte persoonlijke boxershort. De boxershorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken, maar nog niet de benodigde papieren hebben voor hun ambitie op de arbeidsmarkt. Bij Van Hulley doen ze werkervaring op en volgen ze een opleiding. Ze gaan anderhalve dag per week naar school om zo hun entreebewijs voor het MBO te halen. Dat brengt hun dichter bij het realiseren van hun dromen. Ze worden hierbij intensief begeleid door de gemeente en Van Hulley zelf. Via www.vanhulley.nl bestel je de boxer in onze webshop, en stuur je vervolgens je overhemd op, waarna je hem na een paar dagen als boxershort retour krijgt. Maatschappelijk verantwoord, duurzaam (‘upcycling’) en niet te vergeten: vrolijk. Met een Van Hulley maak je iedereen blij: maaksters, planeet en dragers!

Bezoek de website voor meer informatie.