English
De ondernemer achter TIMI

"TIMI biedt Nepalese vrouwen een kans op een zelfstandige toekomst. verenigt mode en stijl met liefdadigheid."

TIMI

TIMI komt uit het Himalaya gebergte van Nepal. Zachte, Nepalese sjaals naar Amsterdams ontwerp. TIMI staat voor ‘This Is My Independence’ made possible by you. Door het kopen van een sjaal houd je niet alleen jezelf of een geliefde lekker warm maar steun je ook Nepalese vrouwen in hun stappen naar een zelfstandige toekomst.

De TIMI sjaal is ontstaan in nauwe samenwerking met Namasté Foundation, een jonge en kleinschalige stichting die een Women Empowerment Project runt in Nepal. Met trainingen op het gebied van empowerment en lokale vaardigheden gecombineerd met het verstrekken van kleine leningen, krijgen deze vrouwen de kans hun eigen onderneming te starten. Een aantal vrouwen uit het project werkt mee aan de productie van de TIMI sjaals om hiermee inkomen te genereren voor het project. De vrouwen die aan de sjaals werken zorgen op deze manier niet alleen voor hun eigen toekomst maar creëren ook de mogelijkheid voor andere Nepalese vrouwen om een training te volgen en een zelfstandig bestaan op te bouwen.

TIMI sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, gericht op een goede match met de kleur ogen van de drager. De sjaals zijn verkrijgbaar via de TIMI webshop en zijn te vinden in duurzame modezaken.

Wil jij meer weten over TIMI of een kijkje nemen naar de sjaals? Kijk op de website!

trefwoorden:

Andere sociale enterprises in de branche Mode