deBesteEHBOdoos

#
Met de dienstverlening van deBesteEHBOdoos gaat de veiligheid van uw personeel hand in hand met het maken van maatschappelijke impact.
Bob Kolsteeg, deBesteEHBOdoos

deBesteEHBOdoos

DeBesteEHBOdoos is een sociale en inclusieve onderneming en maakt impact door uitsluitend te werken met mensen met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’.

DeBesteEHBOdoos levert en onderhoudt landelijk verbanddozen en AED’s bij bedrijven en instellingen en is voortgekomen uit een initiatief vanuit de Sociale Werkvoorziening. Sociaal ondernemen zit dan ook in het DNA van het bedrijf. 

Door gebruik te maken van deze dienstverlening wordt de klant volledig ontzorgd en wordt invulling gegeven aan MVO en Social return beleid. Materialen die retour komen worden namens de klanten geschonken aan goede doelen. In de praktijk blijkt dat vaak ook nog een besparing wordt gerealiseerd. Met elkaar wordt op deze wijze maximale impact gerealiseerd!

DeBesteEHBOdoos is in het bezit van het PSO30+ certificaat die aanbestedende partijen de mogelijkheid geeft opdrachten voor te behouden aan sociale ondernemingen op basis van art. 2.82 van de Abw.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Facilitaire dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Hilversum

Andere sociale enterprises in de branche Facilitaire dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •