Faircasso

#
Faircasso bied mensen eerlijke en haalbare oplossingen voor hun betalingen.
Jaime Jorba Bos, CEO Faircasso

Faircasso

De sociale benadering, voorkomen van gerechtelijke procedures en begeleiding naar een structurele oplossing, zorgen voor een hoger incassoresultaat maar vooral ook financieel gezonde en loyale klanten. Faircasso wil met sociaal incasseren een nieuwe standaard neerzetten. Deze manier van incasseren realiseert goed incassoresultaat en professionele en persoonlijke begeleiding voor de hulpbehoevende debiteur.

Vaak genoeg worden klanten verkeerd benaderd, met als doel op korte termijn het verschuldigde bedrag te innen. Faircasso kijkt verder en streeft er naar zo vroeg mogelijk probleemgevallen waar te nemen en de situatie in kaart te brengen. Waar nodig worden cliënten begeleid naar het juiste loket met behulp van een professioneel schuldhulpnetwerk. Niet onderuit halen, maar overeind helpen, dat is waar Faircasso voor staat.

Faircasso heeft er voor gekozen om alle winst uit incasso voor 100% terug te laten vloeien naar het sociale incasso proces, voorlichting en schuldhulpbegeleiding. Naast incasseren volgens een sociaal model doet Faircasso er alles aan om anderen te inspireren met hun werkwijze, bijvoorbeeld tijdens de door hen ontwikkelde Workshop Sociaal Incasseren.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Financiële dienstverlening
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •