Social Finance NL

#
We creëren een ecosysteem waarbij overheden, investeerders en sociaal ondernemers niet meer 'als experiment' met elkaar samenwerken, maar systematisch maatschappelijke vraagstukken effectiever oplossen.
Ruben Koekoek oprichter Social Finance NL

Social Finance NL

Social Finance NL zorgt voor impact. Met vernieuwende samenwerkingen en kennisdeling tussen overheid, sociaal ondernemers en (impact)investeerders creëert Social Finance NL duurzame, effectieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Nederlandse overheden kunnen problemen effectiever aanpakken door op resultaat te belonen in plaats van op inspanningen, stellen de oprichters van Social Finance NL. Social Finance NL bemiddelt tussen overheden die maatschappelijke issues willen aanpakken, sociale ondernemingen en maatschappelijke investeerders.

Bij Social Finance NL staat de inhoud voorop, waarbij ze duurzame maatschappelijke resultaten willen bereiken voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving en waarbij ze sturen op deze maatschappelijke uitkomsten. Dit doet Social Finance NL voor een belangrijk deel door middel van het opzetten van resultaatgerichte financieringen. Hiermee betalen partijen als overheden of filantropen niet langer te betalen voor inspanning, maar voor bewezen behaalde resultaten.

Social Finance NL begint bij de kern van het maatschappelijke probleem en doet onderzoek naar de kansen en uitdagingen van vraagstukken en brengen mogelijke oplossingen in kaart. Daarbij maken ze altijd gebruik van zowel data-analyse als kwalitatieve input.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Financiële dienstverlening
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •