Groene Bouwhekken

#
Door het vergroenen van bouwplaatsen helpt Groene Bouwhekken mensen met (re-)integreren op de arbeidsmarkt!
Hugo Ward, Mede-eigenaar GB

Groene Bouwhekken

Groene Bouwhekken verbetert de uitstraling en vermindert de overlastervaring van de bouwplaats. In het hele proces wordt gewerkt aan (re-)integratie tot de arbeidsmarkt.

Wat Groene Bouwhekken betreft moet iedereen deel kunnen nemen aan de arbeidsmarkt. Om allerlei redenen zijn er helaas veel mensen die hiervan worden uitgesloten. Zij hebben een zogenoemde ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Groene Bouwhekken streeft ernaar om de afstand die mensen hebben tot de arbeidsmarkt weg te nemen. Dit zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan ontplooien, zijn of haar eigenwaarde terug krijgt en volwaardig kan participeren in onze maatschappij.

Dit doen zij door het aanbieden van ‘Groene Bouwhekken’ - een maatschappelijk alternatief voor reguliere bouwhekken. De Groene Bouwhekken zijn gemaakt van hout waaraan plantenbakken bevestigd kunnen worden. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling, een goed visitekaartje en verminderd de overlastervaring tijdens de bouw.

Alle werkzaamheden zijn gericht op (re-)integratie op de arbeidsmarkt. Van productie en inplanten tot aan transport, installatie en onderhoud van de planten en hekken op locatie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Bouw & onroerend goed
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •