Nieuws

Heb jij een financieel of fiscaal vraagstuk waar je zelf niet uit komt?

Via het partnerschap met PwC helpen we je verder met het behandelen van jouw financiële en fiscale vraagstukken. PwC behandelt deze projecten als reguliere klantopdrachten, maar dan kosteloos!

Gepubliceerd op 28 april 2021

Een project duurt gemiddeld tussen de 50 - 250 uur, heeft een doorlooptijd van 1 tot 6 maanden en wordt uitgevoerd door 2 tot 4 PwC'ers. Als lid van Social Enterprise NL kun je gebruik maken van deze *support. Voor voorbeelden van projecten die PwC voor sociale ondernemingen heeft gedaan klik hier

Hiernaast is PwC nog op zoek naar een sociaal ondernemer met een hulpvraag/uitdaging welke geschikt is voor een brainstormsessie met een diverse groep PwC'ers. De uitkomsten van de brainstorm worden aan het eind aan de ondernemer gepresenteerd. 
 
Geïnteresseerd? Mail je vraag zo specifiek mogelijk naar Leonie. Wij maken vervolgens de koppeling naar PwC. Samen kijken jullie of het vraagstuk past bij de dienstverlening, hoe dit een afgebakende opdracht kan worden en of er capaciteit is om de opdracht te vervullen. Houd er rekening mee dat hier enige tijd overheen kan gaan. 

*PwC wil zo veel mogelijk social enterprises de kans bieden om gebruik te maken van hun support. Mocht je in het afgelopen jaar al een keer gebruik hebben gemaakt van deze support, dan kun je op dit moment geen vraagstuk neerleggen bij PwC. Ook vallen accountancy werkzaamheden en het opstellen van juridische documentatie niet onder de werkzaamheden van dit programma.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •