Nieuws

Vacature: Stagiair Communicatie

Maatschappelijke impact maken. Goeddoen. Werken aan een mooiere wereld. Spreekt dit jou aan en ben je op zoek naar een betekenisvolle stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Social Enterprise NL zoekt communicatieve versterking per september 2020. Lijkt het jou tof om sociaal ondernemerschap te promoten via social media, nieuwsbrieven en toffe artikelen? Lees dan snel verder.

Gepubliceerd op 27 mei 2020

Wat doet Social Enterprise NL dan precies?
Social Enterprise NL is aanjager, netwerkorganisatie, bruggenbouwer van de groeiende beweging van sociaal ondernemers in Nederland. Samen met meer dan 400 sociale ondernemingen werken we aan de social enterprise sector. Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Het doel is maatschappelijke meerwaarde creëren: impact first! Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Tony’s Chocolonely, Dopper, Happy Tosti en Seepje. 

En wat ga jij dan doen?
Om de impact van sociaal ondernemers te vergroten creëren wij een podium voor sociaal ondernemerschap in het algemeen en onze leden in het bijzonder. De komende maanden ben je dan ook nauw betrokken bij het doorontwikkelen van ons communicatiebeleid.

Daarnaast ga je aan de slag het met het schrijven van nieuwsbrieven in Mailchimp, interviewen van sociaal ondernemers, maken van infographics en ben je een belangrijke speler in het uitvoeren van onze social media strategie. Heb je een (ander) idee om sociaal ondernemerschap onder de aandacht te brengen? Je krijgt de ruimte om hiermee aan de slag te gaan!

Tijdens deze betekenisvolle stage heb ik de kans gekregen mijzelf te ontwikkelen op het gebied van communicatie, schrijven, vormgeven en het gebruiken van creativiteit. Dit wordt dan ook gestimuleerd in de dagelijkse taken, verantwoordelijkheid en door het motiverende team. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan over de sector, wat alleen nog maar meer inspireert.
Thebe van Rensbergen, Stagiair communicatie Social Enterprise NL

Herken jij je in deze omschrijving?

‣ HBO/WO student;
‣ Actief op social media;
‣ Creatief met vormgeving;
‣ Communicatief sterk: je schrijft foutloos en hebt een vlotte pen;
‣ Je staat bekend om je leergierigheid en enthousiasme;
‣ Je steekt graag de handen uit de mouwen.

En zoek jij dan:

‣ Een afwisselende stage voor 4-5 dagen in de week, voor een duur van 5-6 maanden, vanaf september 2020;
‣ Een jong energiek team met collega's die gaan voor impact en kwaliteit;
‣ Een toffe stageplek in hartje Amsterdam, waar je veel kan leren en (creatieve) vrijheid krijgt;
‣ Een plek waar je goede begeleiding en een stagevergoeding krijgt;
‣ Een plek waar je elke dag kan genieten van een biologische lunch, heerlijke koffie, thee, koekjes en flauwe grapjes.

Interesse?
Is dit wat je zoekt? We zijn benieuwd wie jij bent! Stuur voor 20 juli 2020 een mail met daarin je CV en (korte) motivatie naar Evelien Pleging - evelien@social-enterprise.nl.​​​​​​ Heb je in de tussentijd nog vragen? Laat het Evelien weten via e-mail of 06-42735309.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •