Nieuws

Vacature: Organisatietalent (tijdelijk)

Wil je meebouwen aan een community van meer dan 400 social enterprises? Lijkt het je interessant om in contact te staan met sociaal ondernemers? Ben jij een echte organisator, aanpakker en ga je een uitdaging niet uit de weg? Social Enterprise NL is op zoek naar tijdelijke versterking van haar team (ongeveer 6 maanden).

Gepubliceerd op 20 december 2021

Social Enterprise NL is aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers in Nederland. Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Het doel is maatschappelijke meerwaarde creëren: impact first! Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Tony’s ChocolonelyDopperHappy TostiSeepje en Cycloon. Samen met meer dan 400 sociale ondernemingen bouwen we aan de community en de beweging naar de impact economie en jij zal daarin team Ledenprogramma en Buy Social versterken door:

 Het organiseren van workshops en evenementen met én voor sociaal ondernemers, gemeentes, inkopers en partners;
 Contact te onderhouden met onze leden en betrokkenen bij Buy Social;
 Te ondersteunen bij het optimaliseren van de website van Buy Social;
 Bij te dragen aan de werving, kennismaking en registratie van nieuwe leden;
 Het bijhouden van de (leden)administratie.

Je bent nieuwsgierig, communicatief vaardig en hebt organisatietalent, maar hebt vooral affiniteit met de missie van Social Enterprise NL. Jouw werkwijze kenmerkt zich door zelfstandigheid, flexibiliteit en het vermogen verschillende ballen in de lucht te houden. Idealiter ben je per direct beschikbaar voor ongeveer 6 maanden. Het is noodzakelijk om de Nederlandse taal te beheersen voor de werkzaamheden.

Wij bieden:
Een uitdagende startersbaan voor 32 – 40 uur per week voor +/- 6 maanden (i.v.m. de afwezigheid van een collega gaat het in principe om een tijdelijke baan)
De mogelijkheid om je werkvaardigheden te ontwikkelen;
Een netwerk van koplopers op het gebied van sociaal ondernemen;
Een gedreven, betrokken en gezellig team;
Een prachtige werkplek in ons kantoor in MidWest, een sociale onderneming uit ons netwerk. Gezien de situatie werk je waarschijnlijk een aantal dagen vanuit huis en een aantal dagen bij ons op kantoor (inclusief heerlijke lunch). 
Een passend salaris.

Reageren?
Stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk, maar uiterlijk 9 januari naar Leonie Bank via leonie@social-enterprise.nl. Vragen over de vacature?
Tot en met 24 december kun je bellen met Leonie op 06-30139293. Tussen 25 december en 3 januari zijn we niet bereikbaar. Vanaf 4 januari kun je bellen met Nine op 06-41561106.
De gesprekken vinden plaats op woensdag 12 januari.

Inclusiviteit 
Alle sollicitaties worden gelijk behandeld en we kijken verder dan opleidingsniveau. Wij geloven dat een organisatie die waarde ziet in verschillen tussen mensen het best functioneert. Elk mens is uniek en wij vinden dat iedereen de ruimte moet krijgen om zichzelf te zijn. Social Enterprise NL timmert daarom hard aan de weg om een inclusieve organisatie te worden. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •