Nieuws

Vacature 'Aanjager All-in programma' (vacature gesloten)

Social Enterprise NL is in 2022 het programma All-in gestart met als doel werken aan een meer inclusieve social enterprise beweging. De eerste fase van het project is bijna afgerond. Daarvoor zijn wij op zoek naar een aanjager voor de volgende fase van het programma.

Gepubliceerd op 8 juni 2023

De eerste fase van het programma is bijna afgerond. We hebben een kwalitatief onderzoek gedaan waarin kansen en obstakels in kaart zijn gebracht. 27 juni wordt het onderzoek gepresenteerd op een seminar waar een brede groep stakeholders in gesprek gaat over de route naar een meer inclusieve social enterprise beweging. Welke acties zijn nodig om verandering te brengen? Iedereen in het ecosysteem moet in beweging.

Voor de volgende fase van het programma organiseren we een open call waarmee we initiatieven die bijdragen aan met een meer inclusieve social enterprise beweging financieel kunnen ondersteunen. Daarnaast activeren we stakeholders in het ecosysteem om aan de slag te gaan met de aanbevelingen uit ons rapport, met name netwerken, accelerators, financiers en gemeenten.

Werkzaamheden / verantwoordelijkheden
> Het coördineren van de open call en deze onder de aandacht brengen van relevante netwerken, bijvoorbeeld van ondernemers met een migratieachtergrond;
> Coördineren van de toekenning van gelden en monitoren van de initiatieven die ondersteuning krijgen vanuit de open call;
> Het verhaal van All-in uitdragen op verschillende podia;
> Met stakeholders zoals gemeenten en financiers in gesprek en aanzetten tot actie;
> Algemeen projectmanagement en verantwoording (met ondersteuning) waaronder contact met de projectpartner van google.org.

Profiel
> Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
> Geloofwaardig;
het verhaal van All-in goed uitdragen (in woord en schrift);
>Sterke affiniteit met sociaal ondernemerschap;
> Een netwerker die makkelijk contact maakt en mensen in beweging kan zetten;
> Solide projectmanager en teamworker;
> Ervaring met coördineren van prijsvragen, grants, open calls is een pre.

Wij bieden
> Een unieke kans om bij te dragen aan een inclusieve social enterprise beweging;
> Een functie met veel verantwoordelijk en vrijheid;
> Een plek in het ambitieuze team van Social Enterprise NL;
> Een passend salaris;
> Het gaat om een functie van 16 tot 32 uur per week;
> Het is een projectfunctie functie die start in de zomer 2023 en loopt tot eind 2024, maar we staan bij open voor verlenging

Interesse?
Stuur voor 1 juli je CV en een korte motivatie naar Stefan Panhuijsen via stefan@social-enterprise.nl, voor vragen kan je ook contact opnemen met Stefan.

Inclusie
Alle sollicitaties worden gelijk behandeld en we kijken verder dan opleidingsniveau. Wij geloven dat een organisatie die waarde ziet in verschillen tussen mensen het best functioneert. Elk mens is uniek en wij vinden dat iedereen de ruimte moet krijgen om zichzelf te zijn. Social Enterprise NL timmert daarom hard aan de weg om een inclusieve organisatie te worden.

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •