Nieuws

Onderwijsprogramma Futureproof is live

Met Futureproof (onderdeel van actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd) maken we sociaal ondernemerschap toegankelijk voor alle Nederlandse jongeren en zetten hen aan tot actie met maatschappelijke impact. Ook jij als ondernemer kan hieraan bijdragen!

Gepubliceerd op 29 mei 2020

Futureproof is live! Starters4CommunitiesFawaka OndernemersschoolSocial Impact Factory en Social Enterprise NL hebben de handen ineengeslagen en gezamenlijk de mouwen opgestroopt om een nieuwe generatie jongeren futureproof te maken. 

900 nieuwe wereldverbeteraars in spe
Vanaf september gaan we innovatieve en sociaal ondernemende programma’s draaien voor meer dan 900 jongeren in Nederland. Tijdens Futureproof maken jongeren van 14 t/m 27 jaar kennis met sociaal ondernemen en leren ze ondernemende oplossingen te bedenken vanuit hun eigen kracht, drive en ideeën. Ze volgen trainingen van experts uit de praktijk over het opzetten en ontwikkelen van een maatschappelijk product of onderneming. 

Doe ook mee als sociaal ondernemer!
Voor het Future DIY programma zoeken wij sociaal ondernemers in omgeving Almere, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Zwolle die willen bijdragen aan het programma. Sta jij open voor een jong en fris team van 2-4 impactmakers die aan de slag gaan met een project of vraagstuk van jouw sociale onderneming?

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe communicatiestrategie en pakkende content, wil je onderzoeken welke kansen er liggen voor een nieuw businessmodel of ben je vooral op zoek naar een frisse jonge blik van onze jongeren? Samen komen we tot een passend vraagstuk waar het team 3 maanden mee aan de slag kan. Of zou je op een andere manier willen bijdragen aan het programma? Bekijk deze onepager voor meer info en deel je interesse via dit formulier. We bespreken dan graag samen de mogelijkheden.

Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd
Futureproof is onderdeel van het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd (MDT). MDT is de ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van henzelf. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Meer informatie over de Maatschappelijke Diensttijd kun je vinden op https://www.doemeemetmdt.nl/. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •