Nieuws

Nieuwe podcast Systeem op de Schop met Cinetree

Hanna Verboom startte eind 2014 met haar sociale onderneming Cinetree. In deze aflevering praat zij met Stefan Panhuijsen en Willemijn Verloop over haar ambities en uitdagingen als sociaal ondernemer en als mens, waarbij het filosofische niet wordt geschuwd!

Gepubliceerd op 5 december 2022

Hanna richtte eind 2014 Cinetree op vanuit haar geloof in de kracht van goede verhalen. Daarnaast zet ze zich al jaren in voor sociale en duurzame projecten via haar stichting Get it Done. Samen met experts uit de filmwereld maakt Cinetree een selectie uit het wereldwijde filmaanbod en kiest daarvoor films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie, en verhalen die je raken.

Met film gedreven campagnes zoals #uitdeschaduw over mental health zetten ze kijkers aan tot een vorm van actie. Door samen te werken met missie-gedreven merken, bedrijven en NGO’s bereiken ze zoveel mogelijk mensen.

Wat moet er volgens Hanna veranderen in de mediawereld die nog erg traditioneel is en hoe ziet ze de toekomst van haar eigen sociale onderneming Cinetree? Je hoort het in deze aflevering van Systeem op de Schop! 

Luister naar deze nieuwste aflevering in je favoriete podcast app:

Spotify
> iTunes

Luister ook de andere afleveringen, check www.social-enterprise.nl/systeemopdeschop

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •