Nieuws

Luister nu naar Systeem op de Schop met Freshtable

Systeem op de schop, de podcast over sociaal ondernemen van Social Enterprise NL. In deze podcast gaan Stefan Panhuijsen en Willemijn Verloop in gesprek met ondernemers die werken aan een radicaal betere wereld. Welk systeem nemen zij op de schop? Hoe werkt dat, wat gaat goed en wat niet? Voorbij de standaardverhalen, op zoek naar nieuwe inzichten.

Gepubliceerd op 10 augustus 2022

Yasmina Khababi van bezorgservice en sociale onderneming Freshtable gaat rond de tafel met Stefan Panhuijsen en Willemijn Verloop voor de 24ste aflevering van Systeem op de Schop. Met Freshtable maakt Yasmina op verschillende manieren impact, door statushouders te ondersteunen en werk te bieden met het bereiden van lekkere, duurzame én betaalbare maaltijden. Maar hoe kwam deze sociale ondernemer op het idee om Freshtable op te richten?

In deze aflevering vertelt Yasmina over wat haar drijfveren zijn en hoe zij met Freshtable teruggeeft aan de maatschappij. Zo vertelt Yasmina meer over haar meest recente reis naar Libanon, waar Freshtable veel inspiratie voor hun gerechten vandaan haalt. Maar Freshtable zou Freshtable niet zijn zonder iets goeds terug te doen. Hiermee markeert Libanon tegelijk ook Freshtable’s eerste internationale shared meal project. Hoe heeft Yasmina dit project ervaren? Wat zijn de toekomstplannen voor Freshtable? Je hoort er meer over in deze aflevering!

Luister snel naar de nieuwste aflevering in je favoriete podcast app:

Spotify
> iTunes

Luister ook de andere afleveringen, check www.social-enterprise.nl/systeemopdeschop 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •