Nieuws

Leonie Bank treedt toe tot de directie Social Enterprise NL

Op 11 december 2023 heeft de Raad van Toezicht Leonie Bank benoemd tot bestuurder en directielid van Stichting Social Enterprise NL. De directie wordt vanaf 1 januari gevormd door Stefan Panhuijsen en Leonie Bank.

Gepubliceerd op 14 december 2023

Wouter Scheepens, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Leonie is sinds 2016 werkzaam bij Social Enterprise NL en heeft laten zien van grote toegevoegde waarde voor de organisatie te zijn. Met deze benoeming maakt de organisatie een nieuwe stap bij het accelereren van sociaal ondernemerschap in Nederland”..

Leonie: “De missie van Social Enterprise NL ligt me na aan het hart en ik ben er trots op om daar de komende jaren vanuit de directie aan bij te mogen dragen. Ik kijk er naar uit om samen met de leden en onze partners onze impact verder te vergroten.”

De directie wordt vanaf 1 januari gevormd door Stefan Panhuijsen en Leonie Bank. Stefan neemt de rol van bestuursvoorzitter en algemeen directeur over van Mark Hillen. Stefan: “Ik heb veel zin om de komende jaren samen met Leonie en ons fantastische team verder te werken aan onze missie: samen radicale systeemverbetering realiseren.”

Mark Hillen (medeoprichter) treedt uit de directie en blijft half-time werkzaam in het team: “Ik heb alle vertrouwen in deze nieuwe constellatie en het sterke team dat we nu hebben. Het geeft mij ruimte voor nieuwe initiatieven. Ik zal me binnen Social Enterprise NL vooral bezighouden met projecten, beleidsbeïnvloeding en innovatie.”

Social Enterprise NL is een stichting met een Raad van Toezicht model, waarbij de directie het bestuur vormt. De Raad van Toezicht wordt gevormd door Wouter Scheepens (voorzitter), Mohammed Azzouz, Fleur Osté, Charlotte van Wezel en Virginia Yanquilevich. Zie: Home : Social Enterprise NL.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •