Nieuws

Lancering Leaders of Tomorrow programma

Social Enterprise NL en SingularityU Benelux zijn een samenwerking aangegaan! Het eerste resultaat van deze samenwerking is het Leaders of Tomorrow Program, een programma voor jonge changemakers met grote idealen die de impact-gedreven leiders van de toekomst willen worden. 

Gepubliceerd op 3 maart 2020

Het programma
Het Leaders of Tomorrow Program is een 2,5 dag durend programma en richt zich op grote maatschappelijke thema’s: de Global Grand Challenges. Verschillende sprekers, van wetenschappers tot journalisten tot ondernemers, vertellen hoe zij deze maatschappelijke thema’s benaderen door het inzetten van sociaal ondernemerschap en exponentiële technologieën. In verschillende workshops reflecteren deelnemers ook zelf op de rol die zij (kunnen) hebben, bijvoorbeeld als social intrapreneur binnen hun organisatie. De deelnemers zullen het programma uitlopen met een hele hoop inspiratie en een concreet idee hoe zij binnen of buiten de organisatie waar zij werken het verschil kunnen gaan maken.

Voor wie is dit programma?
Dit programma is bedoeld voor young professionals (in de leeftijd 27-37 jaar) die meer positieve impact willen maken en willen leren hoe zij hierin een leiderschapsrol kunnen nemen binnen hun organisatie. De deelnemers hebben al een aantal jaar werkervaring en werken in het bedrijfsleven of in de publieke sector. 

Wat kost het?
Het programma kost 4000,- EUR excl. BTW.

Vragen over het programma?
Stuur een email naar: programs@subenelux.org

Schrijf je in!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •