Nieuws

Juridische ondersteuning aan onze leden

Om onze leden te kunnen ondersteunen bij juridische vraagstukken, hebben we een samenwerking opgezet met Schuttelaar Law; het juridische adviesbureau voor impact gedreven ondernemingen.

Gepubliceerd op 14 maart 2023

Oprichter en juriste Karlijn Schuttelaar miste in haar sector een link tussen het juridische en duurzame en besloot vanuit haar passie voor impact gedreven ondernemerschap haar eigen adviesbureau op te zetten. Zij helpt ondernemers o.a. met allerlei bedrijfsjuridische vragen, bijvoorbeeld over contracten, intellectueel eigendom, aansprakelijkheid. Ook kan zij ondersteunen bij het doorvoeren van de visie, missie en/of theory of change in juridische stukken.

Impact gedreven ondernemers zijn meestal bevlogen en gedreven. Juridische zaken moeten naadloos aansluiten bij deze wijze van ondernemen en horen geen onnodige drempel op te werpen. Fijne, toegankelijke stukken die passen bij het DNA van de ondernemer, maar wel met borging van alle risico’s.
Karlijn Schuttelaar, Schuttelaar Law

Voor leden van Social Enterprise NL is het eerste adviesgesprek gratis. Daarna is er een speciaal kortingstarief van €65 per uur excl. BTW. Dat is 50% korting op het reguliere tarief. Prijs/urenvoorstel wordt altijd voorafgaand aan werkzaamheden goedgekeurd en er wordt nooit achteraf na gecalculeerd.  Heb je een juridisch vraagstuk waarover je direct wil sparren met Karlijn? Stuur een mail naar Leonie via leonie@social-enterprise.nl

Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een juridisch inloopspreekuur, waarbij Karlijn ingaat op de ingestuurde vragen van ondernemers. Je krijgt dus niet alleen antwoord op je eigen vraag, maar ontdekt ook welke vragen er spelen bij collega sociaal ondernemers. 

Download hieronder het speciaal door Karlijn geschreven eBook: Juridische tips voor duurzame ondernemingen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •