Reflower

#
Reflower draagt bij aan de circulaire economie door kunstbloemen als duurzaam alternatief voor verse bloemen aan te bieden
Ellyne Bierman, oprichter

Reflower

Het is duurzamer om samen blijvende bloemen te delen dan iedere keer verse bloemen te kopen en weg te gooien. Reflower zorgt voor minder verspilling, reduceert CO2 uitstoot én draagt bij aan de circulaire economie. Kunstbloemen zijn kostbaar en het is een beetje saai om altijd dezelfde bloemen te hebben staan. Members kiezen iedere keer een ander boeket met bijpassende vaas uit in de duurzame bloemenbieb. Ze kiezen voor een alternatief met minder klimaatimpact, met gemak, luxe uitstraling en een goed verhaal.

Reflower is het platform waar ruim 200 particulieren en zakelijke klanten kunstbloemen delen. Het is een Product as a Service, gestart begin 2020, vanuit de wens van Ellyne Bierman om deel te nemen aan de circulaire economie.

Verse bloemen lijken groen, maar hebben vaak negatieve klimaatimpact door:
- Vliegkilometers
- Pesticiden
- Alle bloemen worden weer weggegooid.

Blijvende bloemen, zoals wij kunstbloemen graag noemen, zijn prachtig, bijna niet van verse bloemen te onderscheiden maar het is wel een beetje saai om altijd dezelfde bloemen te hebben staan.

Het is een bewuste keuze om minder verse bloemen te kopen. Wij zijn er trots op dat wij samen met onze members bijdragen aan de klimaatdoelen en aan de circulaire economie.

Reflower:
1. Zero waste
2. Reduceert CO2 uitstoot
3. Draagt bij aan de circulaire economie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Deeleconomie
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •