Artikelen

Lidmaatschap » Thema 5: Samenwerken met overheid

Samenwerken met de overheid

We zetten sterk in op samenwerkingen met de overheid en het bedrijfsleven voor professionalisering en groei van sociale ondernemingen. Over onze lobby activiteiten vind je meer via dit overzicht.

Masterclasses, kennisgroepen en events

  • Overheidscongres: tijdens het jaarlijkse overheidscongres brengen we ondernemers en ambtenaren samen rondom verschillende thema's.
  • Masterclass Harvard Onderhandelen: verbeter je  onderhandelingsvaardigheden zodat je in het vervolg het spel wendbaarder en steviger kunt spelen.
  • Masterclass Lobbyen: in juli organiseerden we een masterclass over effectief lobbyen als sociaal ondernemer. In december orgasnieren we deze masterclass nog een keer.
  • Masterclass Aanbesteden: binnenkort verschijnt hierover meer. 


Groeiprogramma
Omgaan met de Gemeente: dit verdiepingsprogramma zorgt ervoor dat je alle kennis en vaardigheden opdoet voor het oplossen van vraagstukken in relatie tot de gemeente.

Artikelen en tools
Samenwerken met de gemeente: Deze online routekaart geeft inzicht in hoe je het beste binnenkomt en samenwerkt met de gemeente.  

Buy Social
Om inkoop bij sociale ondernemingen te stimuleren bieden we met Buy Social een online platform met sociale en duurzame inkoopmogelijkheden voor gemeenten en corporates. Daarnaast organiseren we partnersessies voor publieke en private organisaties. Mee doen? Stuur een mail naar market@buy-social.nl.


Benieuwd naar de andere thema's?

Bekijk de andere thema's via de lidmaatschap-pagina.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •