Scootbezorgd

#
Samen met haar bezorgers geeft Scootbezorgd het moment van een pakket ontvangen meer betekenis. Scootbezorgd staat voor inclusie, arbeidsparticipatie en het verkleinen van sociale afstand.
Frouke Engel en Myrthe Rosema, oprichters Scootbezorgd

Scootbezorgd

Scootbezorgd is de meest sociale en inclusieve bezorgdienst van Nederland en anders dan je gewend bent rijden bezorgers op een elektrische scootmobiel.

Scootbezorgd biedt betrouwbare lokale elektrische ophaal- en bezorgdiensten voor bedrijven, organisaties en particulieren. Waar het bij de meeste bezorgdiensten om snelheid draait, nemen zij de tijd voor een ontmoetingsmoment tussen bezorger en ontvanger.

Scootbezorgd ziet dat er te veel mensen onnodig aan de zijlijn staan. Vaak zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, die ook daarnaast obstakels ervaren voor deelname aan het reguliere arbeidsproces, de mogelijkheden vrij beperkt. Scootbezorgd creëert zinvol werk en biedt bezorgers een zichtbare plek in het hart van de samenleving

Door het creëren van ontmoetingen ontstaat er niet alleen een positieve impact op de bezorgers, maar ook op iedereen die zij tegenkomen op hun pad. Met de pakketjes en de glimlach die zij bezorgen wordt sociale afstand verkleind en hopen zij dat iedereen steeds meer inclusieve keuzes gaat maken door de positieve ervaring met de bezorgers.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Logistiek
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Arnhem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •