Kyotolease

#
Kyotolease wil samen investeren in een gezond en leefbaar milieu door het autogebruik in Nederland zo snel mogelijk naar 100% duurzame automobiliteit te bewegen.
Niels Braamse, Kyotolease

Kyotolease

Kyotolease is al 15 jaar de groene autoleasemaatschappij van Nederland en streeft naar het groenste leasecontract, gefinancierd door Triodos Bank. Ook autodeelprojecten behoren tot het specialisme.

Beken ook kleur, word partner van groen en lease jouw auto bij Kyotolease. Zo investeer je mee in de impact van de groene volhoudbare economie in Nederland.

Kyotolease gelooft dat we zorgvuldig met onze leefomgeving om moeten gaan. Door groene autoleasing willen we bijdragen aan leefbare steden en het terugdringen van CO2-uitstoot om het broeikaseffect stop te zetten. 

Waardegedreven organisaties en bedrijven met een groene visie worden door Kyotolease gemotiveerd om groen(er) te gaan rijden. Of het nu gaat om een ZZP-er met een duurzame voorkeur of grotere bedrijven zoals Triodos Bank, Vegetarische Slager, Eosta of Greenchoice.

Ook elektrisch rijden? Via de gratis online ‘Quick Scan Elektrisch Rijden’ brengt Kyotolease vrijblijvend advies-op-maat uit. Je krijgt dan een passend advies op basis van jouw autogebruik, budget en op het laadvermogen van de auto. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Logistiek
  • Impactgebied Energietransitie
  • Vestigingsplaats Goes

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •