Cycloon

#
Cycloon brengt de bezorgmarkt in beweging, zodat deze schoner en socialer wordt.
Marieke Snoek, Algemeen directeur bij Cycloon

Cycloon

Cycloon is dé bezorgexpert. Ze bezorgen post en pakketten door heel Nederland. Dat doen ze snel en efficiënt, met oog op mens en milieu.

Bloemen, boeken, spijkerbroeken, medicijnen en tv’s... Cycloon bezorgt van alles. Hun postbezorgers en fietskoeriers doen dat vanuit 31 vestigingen door het hele land zoveel mogelijk op de fiets. Dat is niet alleen lekker duurzaam en gezond, maar ook sociaal omdat ze werken vanuit een sociale missie. Ze geloven in de kracht van mensen om het verschil te kunnen maken. Daarom bieden ze iedereen, met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt, een plek om te ontwikkelen en te groeien. Samen fietsen ze de wereld elke dag een beetje mooier.

Cycloon werkt graag samen met anderen en heeft een landelijk platform Fietskoeriers.nl waar zij samenwerken met lokale bezorgers. Fietskoeriers.nl is de eerste en enige pakketbezorging op de fiets met landelijke dekking. In 33 grote steden bezorgen ze op de fiets met als doel de logistiek in Nederland op een slimme en schone manier in te richten. Zo zorgen ze voor een vermindering van de verkeersdruk in de stad en beperken ze de CO₂-uitstoot tot een minimum.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Logistiek
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Energietransitie
  • Vestigingsplaats Zwolle

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •