Artikelen

Ondersteuning bij digitale groei

Speciaal voor leden hebben we een samenwerking opgezet met Digital Movers; een digitaal marketingbureau voor impact gedreven ondernemingen.

Gepubliceerd op 9 augustus 2023

Digitale groei
Een sterk merk helpt je in het vergroten van je online zichtbaarheid en zorgt voor groei. Zo kun je nog meer impact maken. Het opbouwen van een sterk merk en het realiseren van digitale groei kunnen, echter, veel van jouw tijd in beslag nemen. Speciaal voor leden van Social Enterprise NL hebben we daarom een waardevolle samenwerking met online marketingbureau Digital Movers.

Over Digital Movers 
Digital Movers beweegt impact gedreven organisaties richting {digitale} groei. Dat doen ze door bedrijven precies op het juiste moment zichtbaar te maken bij de klant, namelijk wanneer de klant zoekt naar het product of dienst. Noodzakelijk hierbij is het inzetten van advertentie strategieën en slim gebruik van content. Digital Movers helpt sociale ondernemingen hierbij. Daarnaast bieden zij een overzicht van de onbenutte online kansen en geven zij invulling aan online doelstellingen. Zo ontstaat er meer zichtbaarheid en conversie, en werken ze toe naar online groei.
Ondersteuning kan op verschillende manieren:  

> Opzetten van een digitale strategie 
> Website-ontwikkeling en optimalisatie 
> Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en adverteren via Google (SEA) 
> Ontwikkeling en begeleiding van contentmarketing 
> Ontwikkeling en begeleiding van social media advertising

Speciaal tarief voor leden 
Voor ondernemingen die aangesloten zijn bij Social Enterprise NL biedt Digital Movers 50% korting op het uurtarief. Dit betekent dat je voor €50 in plaats van €100 (exclusief btw) advies en ondersteuning ontvangt van Digital Movers.  

Interesse?  
Dan kunnen we een vrijblijvende kennismaking plannen met Mathias Aaftink, oprichter van Digital Movers, om te kijken of deze samenwerking jouw onderneming verder kan helpen. Stuur bij interesse een mail naar Dagmar.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •