Artikelen

Ondersteuning bij jouw financiering

Om verder te komen met je bedrijf is soms financiering nodig. Roy Gerrits, financiering specialist van Bankkraft, helpt sociale ondernemingen om financiering te realiseren onder de best mogelijke voorwaarden. 

Gepubliceerd op 31 juli 2023

Het aanvragen van een financiering kost veel tijd, kan stressvol zijn en onzekerheden met zich meebrengen: Bij welke partij moet je zijn? Wat moet je allemaal aanleveren? Krijg je de financiering wel rond? 

Je wilt weten waar je aan toe bent en dat moet niet te lang duren. Zodat jij je bezig kunt houden met je core-business. Roy Gerrits, financierings specialist voor bedrijven in de nieuwe economie, helpt sociale ondernemingen om financiering te realiseren onder de best mogelijke voorwaarden. Zo hielp Roy afgelopen jaar o.a. social enterprise Apparel Design met hun financieringsaanvraag. Lees hier meer over hoe dat is gelukt. 

Over Roy Gerrits
Door zijn jarenlange ervaring met bedrijfsfinancieringen weet Roy dat een goed plan essentieel is en waar dit aan moet voldoen. In combinatie met een groot netwerk van financiers helpt hij ondernemers met het realiseren financieringen. Zodat je jouw doelen kunt behalen en bij kan dragen aan de impact economie.  

Hoe werkt het?
In een eerste kennismaking kijkt Roy met je mee of jouw financieringswensen realistisch en haalbaar zijn. De kennismaking is vrijblijvend en er zitten geen kosten aan vebonden. Er is geen minimum of maximum financieringsbedrag. Als jouw wens realistisch en haalbaar lijkt, kan Roy helpen op basis van een (klein) gedeelte vaste fee en de rest op basis van 'no cure no pay'. De hoogte van de fee hangt af van de hoeveelheid tijd die nodig is en de hoogte van de financiering. Wil je graag in gesprek met Roy of heb je vragen? Stuur dan een mail naar dagmar@social-enterprise.nl.  

Financieel inloopspreekuur
We organiseren ook twee keer per jaar een financieel inloopspreekuur en een masterclass access to finance voor al je financiële vragen. Houdt onze agenda in de gaten voor de volgende datum.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •