Nieuws

Dit zijn de deelnemers van HeldCare 2017!

Op 14 februari is bekendgemaakt wie gaan deelnemen aan HeldCare 2017. HeldCare is een ontwikkeltraject van 3 maanden voor sociaal ondernemers in zorg en welzijn. Ben jij benieuwd wie er gaan deelnemen? .

Gepubliceerd op 15 februari 2017

Het jaar startte goed met maar liefst 47 aanmeldingen voor HeldCare 2017: het ontwikkeltraject voor sociaal ondernemers in zorg en welzijn van de Achmea Foundation en Social Enterprise NL. Na de intakegesprekken in januari was het op 13 februari aan de selectiecommissie om zich over alle prachtige oplossingen voor kwetsbare ouderen te buigen.

Beraad van de selectiecommissie
De selectiecommissie heeft alle aanmeldingen, ontwikkelvragen, impact-ambities en intake-verslagen zorgvuldig bekeken en gewogen. Na uitvoerig beraad hebben zij de tweede lichting HeldCare deelnemers gevormd, die in het Verdiepingsprogramma hun groeiplan voor de komende drie jaar uit gaan werken.

De deelnemers
Wij wensen de deelnemende sociale ondernemingen HabionKlupOOPOEHCRDLAmsterdams Vervoer CollectiefMet je hartHet Danspaleis en Generatiethuis veel succes de komende maanden. Dat zij binnen HeldCare tot nog grotere hoogte mogen komen. En dat zij met hun creatieve oplossingen zorgen voor verandering en verbetering in de ouderenzorg! 

Start van het Verdiepingsprogramma
De deelnemers gaan op donderdag 9 maart van start met het 3-maanden durende Verdiepingsprogramma in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling die zij doormaken? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van HeldCare: http://eepurl.com/ctN0zj of volg ze via facebook en twitter.   

trefwoorden:

en HeldCare ondernemerschap ontwikkeltraject sociaal welzijn zorg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •