Groeiprogramma's

Next level

Wil jij als sociaal ondernemer graag opschalen? Ben je op zoek naar groeikapitaal? Next Level is het acces-to-finance-programma voor leden van Social Enterprise NL.

Voor sociaal ondernemers die willen opschalen

Bij Next Level krijg je twee maanden de tijd en begeleiding om je investeringspropositie aan te scherpen en deze te pitchen voor impactinvesteerders. Je duikt in de financiele onderbouwing van je propositie, ontvangt kritische feedback van experts, voert een oefengesprek met een investeerder en leer van je peers! Aan het einde van Next Level heb je een kloppende en overtuigende propositie waarmee je in gesprek kunt met investeerders.

Zowel de expertsessies als de pitch training als het pitch evenement hebben ons enorm geholpen om het verhaal scherp te krijgen. Je denkt het allemaal wel te weten in je hoofd, maar om het eenvoudig en eenduidig te vertellen is een heel andere zaak. En zonder twijfel heeft Next Level daarbij enorm geholpen.
Marcel Zuidhof, Oud-deelnemer Next Level Hotel Con Corazon

Meedoen?

  • Je hebt een concrete en realistische financieringsvraag (tot €1mln.);

  • Je hebt een beeld bij wat voor soort kapitaal je zoekt en tegen welke voorwaarden;

  • Je hebt de groeiambitie van je onderneming en helder en je kunt onderbouwen hoe een investering hieraan bijdraagt;

  • Je bent bereid om met experts én met peers te sleutelen aan je investeringspropositie;

  • Je onderneming is voorbij proof of concept fase (minimaal 2 jaar operationeel).

 

Aanmelden?

De volgende editie van Next Level staat nog niet op de planning.

Interesse of meer weten? Dan kun je contact opnemen met leonie@social-enterprise.nl

 

Kosten van het programma

De kosten voor deelname aan het programma zijn €395,- excl. BTW.
 

Het programma & data

Kick-off & Challenge gesprekken
Tijdens de Challenge sessie presenteer je je huidige investeringspropositie aan een panel, bestaande uit financieel experts/investeerders, strategen en marketing & sales experts. Zij achterhalen de knelpunten van jouw investeringspropositie en komen tot een concreet advies waar jij mee verder kunt om je propositie nog verder aan te scherpen.
 
1-op-1 coaching
Tijdens het Challenge gesprek heb jij 1 of meerdere adviezen meegekregen om tot een scherpe en kloppende investeringspropositie te komen. Op basis van dit advies word jij gekoppeld aan een coach die je hier in 2 a 3 sessies verder bij ondersteunt. 
 
Financiële deep-dive
Het is belangrijk dat je cijfers kloppen, dat de aannames getoetst zijn en de prognoses realistisch. Tijdens de financiële deep-dive duik je samen met een expert in de financiële onderbouwing van je propositie.
 
Pitch training & Dry-run met investeerders
Hoe hou je een goede pitch? Tijdens deze training krijg je tips & tricks mee van een pitchexpert. Vervolgens kun jij in een dry-run met een investeerder direct inzicht krijgen in hoe een investeerder naar jouw propositie kijkt. Wat vindt de investeerder belangrijk, waar stelt hij verdiepende vragen op? Dit alles draagt bij aan de nóg verdere aanscherping van je investeringspropositie. 
 
Next Level Pitch Event!
Je bent investor-ready! Voor een netwerk van (impact)investeerders pitch je jouw plannen. We nodigen informal investors uit, verschillende (impact)foundations en familiefondsen. Een geweldige kans dus om jouw groeiplannen te presenteren! Misschien vind je direct de juiste investeerder, of je wordt gekoppeld en vindt via via de juiste match. Het pitch event is in elk geval dé kans om een groot netwerk van impact investeerders aan te boren.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •