Groeiprogramma's

Next level

Wil jij als sociaal ondernemer graag opschalen? Ben je op zoek naar groeikapitaal? Next Level is het acces-to-finance-programma voor leden van Social Enterprise NL.

Voor sociaal ondernemers die willen opschalen

Bij Next Level ga je aan de slag met het aanscherpen van je investeringspropositie en helpen we je met het vinden van de weg naar passende investeerders. Je duikt in de financiele onderbouwing van je propositie, ontvangt kritische feedback van experts en leert van collega ondernemers! Aan het einde van Next Level heb je een kloppende en overtuigende propositie waarmee je in gesprek kunt met investeerders.

Zowel de expertsessies als de pitch training hebben ons enorm geholpen om het verhaal scherp te krijgen. Je denkt het allemaal wel te weten in je hoofd, maar om het eenvoudig en eenduidig te vertellen is een heel andere zaak. En zonder twijfel heeft Next Level daarbij enorm geholpen.
Marcel Zuidhof, Hotel Con Corazon, Oud-deelnemer Next Level

Meedoen?

  • Je hebt een concrete en realistische financieringsvraag (tot €1 mln.);

  • Je hebt een beeld bij wat voor soort kapitaal je zoekt en tegen welke voorwaarden;

  • Je hebt de groeiambitie van je onderneming helder en je kunt onderbouwen hoe een investering hieraan bijdraagt;

  • Je bent bereid om met experts én met peers te sleutelen aan je investeringspropositie;

  • Je onderneming is voorbij proof of concept fase (minimaal 2 jaar operationeel).

  • Je bent aangesloten bij Social Enterprise NL.

Next Level

 

Kosten van het programma

De kosten voor deelname aan het programma zijn €350,- excl. BTW. Dit is een bijdrage en dekt niet alle kosten van Next Level.
 

Het programma & data

Next Level helpt je met het aanscherpen van je investeringspropositie en het vinden van de weg naar passende investeerders. Meedoen aan Next Level geeft geen garantie voor het vinden van een investeerder.
 
Kick-off 
Je maakt kennis met je peers! Vervolgens hoor je het verhaal van een collega sociaal ondernemer en investeerder die met elkaar in zee zijn gegaan. Hoe verliep dit proces? 
 
Challengegesprekken
Tijdens het challengegesprek presenteer je je huidige investeringspropositie aan een panel, bestaande uit financieel experts/investeerders, strategen en marketing & sales experts. Zij achterhalen de knelpunten van jouw investeringspropositie en komen tot een concreet advies waar jij mee verder kunt om je propositie nog verder aan te scherpen.
 
Financiële deepdive 
Het is belangrijk dat je cijfers kloppen, dat de aannames getoetst zijn en de prognoses realistisch. Tijdens de financiële deep-dive duik je samen met een expert in de financiële onderbouwing van je propositie.
 
Pitch training 
Hoe breng je jouw investeringspropositie over op investeerders? Hoe hou je een goede pitch? Tijdens deze training ga je oefenen met het pitchen van je verhaal en krijg je tips & tricks mee van een pitchexpert. 
 
Afsluitend evenement
Je hebt een pitchdeck én kunt je verhaal goed overbrengen; je bent investor-ready! Tijd om op zoek te gaan naar de juiste investeerders en je verhaal te pitchen. Invulling van dit evenement volgt later.

 

Aanmelden

Er staat nog geen volgende editie van Next Level op de agenda. Als je interesse hebt, kun je je hier aanmelden, dan kijken we naar de mogelijkheden. Een vraag over het programma? Neem contact op met Leonie via leonie@social-enterprise.nl

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •