Nieuws

Workshop "Value Based Prijsstrategie├źn voor Social Enterprises"

Als ondernemer ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om waarde te creëren voor jouw klant. Sociaal ondernemers vinden het bovendien belangrijk dat in alle aspecten van hun bedrijf, hun persoonlijke waarden doorklinken, terwijl tegelijkertijd de.

Gepubliceerd op 18 september 2013

Als ondernemer ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om waarde te creëren voor jouw klant. Sociaal ondernemers vinden het bovendien belangrijk dat in alle aspecten van hun bedrijf, hun persoonlijke waarden doorklinken, terwijl tegelijkertijd de relatie met de klant centraal staat. Een manier om de relatie met klanten te versterken is door het toepassen van een prijsstrategie. Value based prijsstrategieën (zoals dynamic pricing, retrospective pricing, pay as you wish) lenen zich hier goed voor. Value based pricing betekent het vaststellen van prijzen op basis van waargenomen of geschatte waarde van de klant.

Wil jij meer leren over het gebruik van value based prijsstrategieën? Kennismaken met verschillende methodes en wat dit kan betekenen voor jouw social enterprise?

Kom dan naar deze workshop.

Waarom deelnemen?
·         Je leert een value based prijsstrategie te introduceren in jouw onderneming
·         Concrete vertaling van theorie naar een product of dienst van jezelf
·         Een voorproefje van hoe een value based business model op te zetten met een value based prijsstrategie

Datum: 3 oktober 2013
Locatie: Amsterdam
Prijs: €55 (ex. BTW) voor leden, €100 (ex. BTW) voor niet-leden
Tijd: 15.00 – 18.00 uur
Inschrijven: stuur een email ovv “Value Based Prijsstrategie” naar info@social-enterprise.nl

Trainer Gloria van Ewijk MBA 
Gloria’s specialisme is het implementeren van Het Nieuwe Werken in organisaties. Waarin zij zich richt op het implementeren van innovatieve business models en prijs-strategieën. Daarnaast traint en coacht zij gedreven professionals om te werken vanuit passie en te excelleren in hun werk. In 2011 won zij de FD Career Challenge. Hierdoor heeft zij een parttime MBA kunnen volgen aan Nyenrode Business Universiteit en deze succesvol afgerond met een onderzoek naar ‘Nederlandse sociaal ondernemers en value based prijsstrategie’

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •