Nieuws

Village Capital NL klaar om Nederlandse social enterprises te laten groeien

Sociaal ondernemer en klaar om te groeien? Village Capital helpt sociaal ondernemers investeerders aan te trekken om hun onderneming te laten groeien. Ze hebben al succesvolle programma's gedaan in 6 andere landen en komen in het najaar naa.

Gepubliceerd op 2 juli 2013

Sociaal ondernemer en klaar om te groeien? Village Capital helpt sociaal ondernemers investeerders aan te trekken om hun onderneming te laten groeien. Ze hebben al succesvolle programma's gedaan in 6 andere landen en komen in het najaar naar Nederland.


Het 3 maanden-durende programma helpt sociaal ondernemers die door de 'proof of concept' heen zijn hoe je kapitaal aantrekt om te groeien. Sociaal ondernemers die geloven dat hun businessmodel eraan toe is om op te schalen worden uitgenodigd zich aan te melden voor dit programma. Aan het eind van dit programma ontvangen twee deelnemers, door peer-to-per selectie, een gegarandeerde investering.


Het programma is overgewaaid uit de VS en heeft daar al diverse successen geboekt. In 4 jaar hebben ze 18 entrepreneurprogramma's opgezet in 6 landen, 300 missiegedreven bedrijven ondersteund en 5000 banen gecreëerd, die 4 miljoen klanten bedienen. Het is dus de hoogste tijd dat Village Capital ook in Nederland van de grond komt.

VilCap_foto1* Geloof jij in de kracht van ondernemerschap om de wereld te verbeteren?
* Ben jij klaar om je social enterprise te laten groeien?

Dan is Village Capital misschien iets voor jou!

Het programma gaat in het najaar van start in de HUB in Amsterdam, je kunt je nog aanmelden tot 16 september 2013. Wil je meer informatie over het programma, kijk dan eens hier. Of ga naar een van de VilCap Mondays. (Er is plaats voor 12 deelnemers, dus wacht niet te lang.)

 

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wij laten niets achter op jouw device en kunnen dus ook niet zien wat jij verder allemaal gaat doen. Jouw IP-adres wordt niet gedeeld met derden, en wordt dus ook niet gebruikt voor commerciële of politieke doelen. Meer weten?

Ok

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •