Nieuws

Twee miljoen beschikbaar nieuw initiatief: Social Enterprise Accelerator

Er komt een startkapitaal van 2 miljoen euro beschikbaar voor Social Enterprise Accelerator. Het nieuw op te richten initiatief gaat social enterprises begeleiden in hun groei. Dat werd gisteren bekend gemaakt tijdens het Goed Geld Gala van de National..

Gepubliceerd op 14 februari 2013

Machtelt Groothuis (Social Enterprise Accelerator) en Willemijn Verloop (Social Enterprise NL)Er komt een startkapitaal van 2 miljoen euro beschikbaar voor Social Enterprise Accelerator. Het nieuw op te richten initiatief gaat social enterprises begeleiden in hun groei. Dat werd gisteren bekend gemaakt tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcodeloterij.

Het initiatief voor Social Enterprise Accelerator is mede tot stand gekomen door het nationaal platform Social Enterprise NL. SEA wordt de eerste investment management organisatie die social enterprises in Nederland helpt bij het schalen en realiseren van hun groeiambities.
Social Enterprise NL en SEA gaan onafhankelijk opereren en bieden complementaire diensten aan Nederlandse social enterprises.

De Social Enterprise Accelerator gaat veelbelovende social enterprises intensief begeleiden en biedt hen toegang tot geduldige groeifinanciering. Dit om de kans op succes op lange termijn te vergroten. Ook gaat SEA zich richten op het aanboren van nieuwe bronnen van groeikapitaal in Nederland.
Soical Enterprise NL is heel blij dat er nu een nieuw initiatief komt dat een belangrijke support functie vervult voor het social enterprise veld.Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •