Nieuws

Social Grow Sessions 2017 van start!

De Social Grow Sessions, het begeleidingstraject rond sociale innovatie van Janssen en Johnson & Johnson BNL is dit jaar van start met 10 kandidaten uit België en Nederland. Lees hier wie er allemaal deelnemen.

Gepubliceerd op 11 oktober 2017

SGS small.png

De Social Grow Sessions, het begeleidingstraject rond sociale innovatie van Janssen en Johnson & Johnson BNL (Benelux) maken deel uit van het Corporate Social Responsibility-project GROW Together van deze bedrijven. Het traject focust op drie facetten: onderwijskansen en dagopvang bevorderen; mantelzorgers ondersteunen; toegang tot gezondheidszorg vergroten.   

 

Voor deze tweede editie, die in oktober van start is gegaan, zijn 10 kandidaten geselecteerd. In totaal werden 35 projecten ingediend – waar de jury aan de hand van tien scoringscriteria een selectie uit maakte. Die jury bestond uit afgevaardigden van de Sociale InnovatieFabriek, Social Enterprise NL en Johnson&Johnson BNL.

De tien deelnemers werken tijdens drie meerdaagse sessies aan hun onderneming om de sociale impact te vergroten en hun social business plan aan te scherpen. Ze worden hierbij gesteund en gestuurd door specialisten van de Sociale InnovatieFabriek in België en Social Enterprise NL in Nederland.

De finale van de tweede editie van de Social Grow Sessions vindt plaats op 7 december in Leiden.

 

De deelnemers:

 

Meer informatie over deze accelerator vind je via: www.socialgrowsessions.net

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •