Nieuws

Social Enterprise NL lanceert nieuw impact programma voor leden

Wil jij ook meer zicht op hoe jouw onderneming daadwerkelijk impact heeft op mens, maatschappij en milieu? Wil je echt aan de slag maar zoek je gerichte begeleiding bij het meten van impact? Dan is het Impact Programma van Social .

Gepubliceerd op 19 juni 2014

Wil jij ook meer zicht op hoe jouw onderneming daadwerkelijk impact heeft op mens, maatschappij en milieu? Wil je echt aan de slag maar zoek je gerichte begeleiding bij het meten van impact? Dan is het Impact Programma van Social Enterprise NL wat voor jou!

Om jouw onderneming op een effectieve en betaalbare manier te helpen met impact meten, heeft Social Enterprise NL een nieuw programma ontwikkeld. In een aantal praktische werksessies en via persoonlijke begeleiding word je ondersteund in het ontwikkelen van een methodologie om impact te gaan meten.

impactprogrammaProgramma
Het doel van dit programma is om beter inzicht te krijgen in de impactgebieden van jouw onderneming, zodat je deze kan vergroten en er beter over kunt communiceren.

Tijdens het programma kom je 4 keer bij elkaar voor een verdiepingssessie. Tussendoor werk je met jouw team zelfstandig aan het in kaart brengen van jullie theory of change, een stakeholder map, het definiëren van indicatoren, het verzamelen van data en doe je een meting op de belangrijkste 1 à 2 impactgebieden van jouw onderneming. Tijdens het gehele traject heb je toegang tot persoonlijke begeleiding en kun je vragen en knelpunten een-op-een bespreken met experts.

Waarom meedoen?
Deelname is interessant als je:

  • Inzicht wilt krijgen op de maatschappelijke impact van jouw onderneming

  • Wilt weten hoe deze impact te vergroten

  • Concreet stappen wilt zetten tot het meten van jouw belangrijkste impact gebieden

  • Wilt leren en professionaliseren op het gebied van impact

  • Een methodiek wilt ontwikkelen om het meten van impact structureel te integreren in jouw bedrijfsvoering

  • Andere ondernemers wilt ontmoeten en daarvan wilt leren


 

"Door te werken aan het impacttraject kijk je weer scherp naar je eigen bedrijf. Kloppen je bedrijfsactiviteiten met de doelstellingen die je hebt en wat voor effect hebben die op je omgeving, de wereld om je heen? Het is een enorm goed middel om intern te focussen en sturen op je doelstellingen en je extern te presenteren met een concreet en transparant verhaal." - Eva Walraven van Bakkerscafé

Het programma loopt van september tot december 2014. Er is slechts plek voor een kleine groep ondernemers, meld je dus snel aan.

[button color="#ffffff" background="#2e7675" size="medium" src="http://bit.ly/1kQX9QN"]Klik hier voor meer informatie, kosten en aanmelden[/button]

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •