Nieuws

Social Enterprise NL lanceert: Next Level

Heb jij een social enterprise en heb jij de ambitie om een groeispurt te maken met je bedrijf en heb je daar nieuw kapitaal voor nodig? Uit de meest recente monitor van Social Enterprise NL blijkt dat je niet de enige bent; “Meer dan 50% van de on.

Gepubliceerd op 30 juni 2014

Heb jij een social enterprise en heb jij de ambitie om een groeispurt te maken met je bedrijf en heb je daar nieuw kapitaal voor nodig? Uit de meest recente monitor van Social Enterprise NL blijkt dat je niet de enige bent;

“Meer dan 50% van de ondervraagde sociaal ondernemers ervaart het aantrekken van kapitaal als de grootste uitdaging voor groei.”

Daarom heeft Social Enterprise NL een nieuw programma ontwikkeld: Social Enterprise - Next Level. Tijdens dit programma word je actief begeleid in het ontwikkelen van een sterke investment case en brengt Social Enterprise NL je actief in contact met investeerders. In drie maanden breng je jouw groei ambitie helder in kaart, heb je scherp wat je nog moet doen om de stap ook daadwerkelijk te maken, zijn jouw financieringsmogelijkheden gedefinieerd en is een goed doortimmerd verhaal gebouwd waarmee financiers kunnen worden worden benaderd.

Het programma
‘Next Level’ is een programma van drie maanden waarin je wordt uitgedaagd op jouw groei ambities en waarbij je werkt aan een overtuigende investment case. Zo wordt inzichtelijk waar jouw barrières voor groei en financiering zitten. En daar ga je gericht mee aan de slag. Je werkt toe naar een goed onderbouwde investment case en maakt hiervoor een sterke presentatie. Je eindigt de drie maanden met een pitch aan een investeerdersforum met diverse relevante partijen van wie je feedback ontvangt.

Tijdens dit programma wordt je geholpen door een persoonlijke coach. Een topondernemer of investeerder die gedurende het traject jouw sparring partner is. Daarnaast zijn er vier bijeenkomsten waarin je door experts vanuit verschillende disciplines op een uitdagende manier wordt bijgespijkerd op een aantal essentiële onderdelen voor jouw investment case. Deze experts zijn tussen de bijeenkomsten door ook beschikbaar voor een 1 op 1 werksessie.

Voor wie?
‘Next Level’ is exclusief voor leden van Social Enterprise NL. Dit programma is voor ondernemers die een stevige basis hebben staan en nu gedreven zijn om hun bedrijf op te schalen en daarin serieuze stappen willen zetten; bijvoorbeeld door een internationale uitbreiding, het opzetten van een nieuwe productielijn, het openen van een nieuwe vestiging of het aanboren van een geheel nieuwe klantengroep. Het programma duurt in totaal 3 maanden, start op 20 september en eindigt op 3 december. In deze periode vinden er 4 bijeenkomsten plaats van in totaal 7 dagen. Tussen de bijeenkomsten werk je aan het ontwikkelen en versterken van je case met je coach en de experts.
We selecteren 8 ondernemers, dus spreekt dit je aan en heb je juist nu behoefte aan support om jouw groei sneller te bereiken? Geef je dan direct bij mij op!

De komende tijd zullen we hier ook namen van coaches en betrekken partijen op publiceren! Uiteraard lichten wij ook graag meer toe over het programma en denken we graag mee of deelname voor jou interessant is.

Meer informatie over Next Level vind je hier.

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •