Nieuws

Social enterprise = Iedereen Winst

Nog veel te weinig Nederlanders weten wat social enterprises zijn, wat ze doen en waarom ze zo belangrijk zijn. Daar moet natuurlijk verandering in komen. Daarom hebben we de campagnewebsite Iedereen Winst opgetuigd. Die site staat vol met verhalen .

Gepubliceerd op 15 januari 2013

Nog veel te weinig Nederlanders weten wat social enterprises zijn, wat ze doen en waarom ze zo belangrijk zijn. Daar moet natuurlijk verandering in komen. Daarom hebben we de campagnewebsite Iedereen Winst opgetuigd.
Die site staat vol met verhalen van sociaal ondernemers. Mooie, inspirerende verhalen die duidelijk maken dat social entrepreneurs echt op een nieuwe manier ondernemen. Door een bedrijf te runnen waarbij de sociale missie voorop staat, maar met een gezond financieel business model. Winst dus voor iedereen.

Behalve meer bekendheid en zichtbaarheid voor social enterprises, wil Social Enterprise NL er ook voor zorgen dat meer consumenten kennismaken met de producten en diensten van sociale ondernemingen. Op www.iedereenwinst.com pluggen we  daarom ook wekelijks een winstdeal. Een digitale voucher die consumenten iets extra’s biedt als ze kopen bij een social enterprise. Nieuwe winstdeals maken we elke maandag bekend op de Facebook fanpage. Wil je ze niet missen, LIKE ons dan direct.

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •