Nieuws

Social Enterprise Accelerator gaat vanaf komend najaar investeren

In oktober gaat Social Enterprise Accelerator (SEA) officieel van start. Deze nieuwe organisatie richt zich volledig op het opschalen van veelbelovende social enterprises en het aantrekken van nieuw (groei)kapitaal voor de social enterprise sector in N..

Gepubliceerd op 11 juli 2013

In oktober gaat Social Enterprise Accelerator (SEA) officieel van start. Deze nieuwe organisatie richt zich volledig op het opschalen van veelbelovende social enterprises en het aantrekken van nieuw (groei)kapitaal voor de social enterprise sector in Nederland.

Op dit moment wordt de organisatie op poten gezet en vinden de eerste pijplijn gesprekken plaats. SEA zal zich focussen op social enterprises die 3-5 jaar bestaan, die een bewezen concept hebben en die daadwerkelijk klaar zijn om op te schalen.
De ambitie voor het eerste jaar is om een aantal kansrijke social enterprises klaar te stomen voor groeikapitaal en te investeren tot 2 miljoen. Daarnaast wil SEA het komende jaar gebruiken om, -naast Stichting DOEN- nieuwe investeerders aan te trekken.

Het initiatief voor de oprichting van SEA is mede tot stand gekomen door Social Enterprise NL. Social Enterprise NL en SEA gaan echter onafhankelijk opereren en bieden complementaire diensten aan voor Nederlandse social enterprises.

Lees ook:  http://bit.ly/WruUz4

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •