Nieuws

Ortho Innovatief wint ondernemersprijs

Arie van Tienhoven, oprichter van Ortho Innovatief wint de Ondernemersprijs Midden Holland. Wij zijn trots op dat (weer) een sociaal ondernemer beloont wordt voor innovatief ondernemerschap en hard werken aan een maatschappelijk missie. Gefeliciteerd!.

Gepubliceerd op 15 januari 2016

Deze week ontving Arie van Tienhoven, oprichter van Ortho Innovatief de Ondernemersprijs Midden Nederland. Wij zijn er erg trots op dat (weer) een van onze leden beloont wordt voor innovatief ondernemerschap en hard werken aan maatschappelijk missie. Gefeliciteerd!

Het jury rapport:

Acht jaar geleden gooide oprichter Arie van Tienhoven het roer om. Met als doel op een bijzondere wijze een bijdrage te leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Met Orthopedische zitorthesen worden zitoplossingen op maat gecreëerd. Ambachtelijke technieken, een 3-D robotfrees, toegepast door een gespecialiseerd team, dat luistert naar de behoefte van de klant. Met daarnaast op de eigen werkvloer oog voor mensen met een beperking. Ook hen wordt een kans op de arbeidsmarkt gegeven. Ortho Innovatief is er voor mensen, betrekt mensen, innoveert en speelt in op een maatschappij die qua zorg aanzienlijk verandert. De jury was onder de indruk van de visie van de ondernemer op dit punt. Erkend Social Enterprise, een bedrijf dat zich binnen haar markt onderscheidt en sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. – Aldus juryvoorzitter  notaris Nicole Stigter

Kijk voor meer informatie op de website van Ortho Innovatief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •