Nieuws

Op tv: Kromkommer en Social Enterprise NL

Zondag 13 mei was Mark Hillen samen met Chantal Engelen van Kromkommer te gast bij Ondernemen doen we Zo op RTL7. In de aflevering vertellen zij uitgebreid over sociaal ondernemerschap.

Gepubliceerd op 14 mei 2018

Zondag 13 mei stond het onderwerp sociaal ondernemen centraal bij het RTL7-programma Ondernemen doen we Zo. Een kromme komkommer en het boek 'Verbeter de wereld, begin een bedrijf' waren de aanleiding om Mark Hillen, mede-oprichter van Social Enterprise NL, en Chantal Engelen, mede-oprichtster van Kromkommer, uit te nodigen voor het programma. In de uitzending vertellen zij uitgebreid over sociaal ondernemerschap en voedselverspilling. 

Bekijk hier de hele aflevering:

Het programma Ondernemen doen we Zo is het televisieprogramma voor de zakelijke markt. Hierin gaan presentatoren Jeroen Smits en Anouk van Kooijk in gesprek met ondernemers uit verschillende branches. 

Meer weten over hoe sociaal ondernemers een butterflyeffect van impact creëren? Bestel hier het nieuwe boek van Willemijn Verloop, Mark Hillen en Kaat Peeters: 'Zaken die je raken'.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •