Nieuws

Nieuwe publicatie Impactmanagement: van meten naar maximaliseren!

Als sociaal ondernemer heb je een missie: positieve impact creëren. Maar hoe weet je zeker dat je het beoogde effect bereikt? Door het managen van je impact. De nieuwe publicatie Impactmanagement helpt je daarbij!.

Gepubliceerd op 30 augustus 2018

Als sociaal ondernemer heb je een missie: positieve impact creëren. Maar hoe weet je zeker dat je het beoogde effect bereikt? Door het managen van je impact. En dat betekent het stellen van realistische doelen, het meten van je impact en vervolgens de verbeterpunten in kaart brengen en aanpakken.

De nieuwe publicatie ‘Impactmanagement; van meten naar maximaliseren’ die we ontwikkelden in samenwerking met Avance helpt je daarbij. In deze publicatie beschrijven we hoe je impactmanagement kunt implementeren in de dagelijkse gang van zaken binnen jouw organisatie.

Aan de hand van het impactmanagementmodel, beschrijven we uit welke onderdelen impactmanagement bestaat. In verschillende stappen bespreken we elk van de onderdelen uit het impactmanagementmodel in detail. We geven je praktische tools die je direct kunt gebruiken en natuurlijk veel lessons learned van sociaal ondernemers die deze stappen al hebben gezet. Want goede impactmanagement, betekent simpelweg meer impact!

Download en lees de publicatie

 

De publicatie Impactmanagement is geschreven door Social Enterprise NL en Avance. En is mede mogelijk gemaakt door het Anton Jurgens FondsOver het meten van impact schreven we eerder de publicaties Impact First en Het Impactpad.

 

Schermafbeelding 2018-08-30 om 14.39.31.png

trefwoorden:

Avance effect impact impactmeten sociaalondernemen sociaalondernemerschap

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •