Nieuws

Nieuw campagnefilmpje: 'als dit lukt, dan wordt iedereen daar beter van'

Filmpje met negen sociaal ondernemers in de hoofdrol! Sociaal ondernemers willen de wereld verbeteren. Ze streven naar maatschappelijke winst. Met als doel: winst voor iedereen. In dit filmpje vertellen een aantal van deze bijzondere ondernem.

Gepubliceerd op 6 juni 2013

Filmpje met negen sociaal ondernemers in de hoofdrol!

Sociaal ondernemers willen de wereld verbeteren. Ze streven naar maatschappelijke winst. Met als doel: winst voor iedereen. In dit filmpje vertellen een aantal van deze bijzondere ondernemers over hun dromen en drijfveren. Over de ambitie om met hun bedrijf een maatschappelijk probleem aan te pakken of de wereld op een andere manier een stukje mooier te maken.

Zoals YouBeDo-oprichter Michael van Loenen die anderen wil inspireren om mee te doen in een systeem van delen. Of Sandra Ballij van C-Taste voor wie winst betekent dat je een bedrijf neerzet dat het zowel financieel als sociaal goed doet.

Toen Stephan Zeijlemaker van Yumeko het businessplan schreef, constateerde hij: 'als dit lukt, dan wordt iedereen er beter van.' En dat is nou precies waar het social enterprises om te doen is.

Bekijk het inspirerende filmpje van onze social entrepreneurs hieronder.

Word jij ook blij als je deze ondernemers hoort praten?
Spread the word.

http://www.youtube.com/watch?v=w3Rmnk-h6YQ

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •