Nieuws

Leergang Sociaal Ondernemen

Heb je behoefte aan handvatten om meer richting te geven aan jouw sociale onderneming?  Wil je jezelf als ondernemer verder ontwikkelen? Speciaal voor ondernemers die een zakelijke ambitie combineren met een maatschappelijke missie biedt het Amsterda.

Gepubliceerd op 27 juni 2013

Heb je behoefte aan handvatten om meer richting te geven aan jouw sociale onderneming?  Wil je jezelf als ondernemer verder ontwikkelen? Speciaal voor ondernemers die een zakelijke ambitie combineren met een maatschappelijke missie biedt het Amsterdam Center for Entrepreneurship de Leergang Sociaal Ondernemen aan. In september 2013 start de Leergang alweer voor het derde achtereenvolgende jaar. Meld je voor 15 juli aan en breng jouw sociale onderneming naar een hoger niveau.

De leergang biedt inzicht in je persoonlijke en zakelijke doelstellingen en behandelt thema’s als organiserend vermogen, effectieve marketing, gezond rendement en pitchen. Elke maand kom je met 20 andere sociaal ondernemers bij elkaar. Samen leren en inspireren. Met elkaar netwerk, kennis en ervaringen delen. Én groeien.

De eerste training ‘Inspirerend Leiderschap’ start eind september 2013 onder leiding van oud KPMG-topman Wessel Ganzevoort en trainer Kathinka Fortuin.

Kijk voor informatie over het programma, prijs en aanmelden op http://www.ace-amsterdam.org/nl/Leergang-sociaal-ondernemen

" De opleiding heeft me geholpen mijn bedrijf meer richting te geven. Het zorgde voor een kader waardoor ik mezelf als ondernemer verder kon ontwikkelen. En dwong me keuzes te maken en bepaalde zaken aan te pakken. Werken in een netwerk met mede-ondernemers is leuk en houd je bovendien scherp. Met een aantal van hen heb ik nog altijd contact en waar mogelijk helpen we elkaar. Heel waardevol."
Cathelijne Lania - A Beatiful Story 

Informatie

  • Periode: september 2013 tot mei 2014

  • Studielast: gemiddeld 4 uur per week

  • Locatie: Amsterdam

  • Aanmelden: voor 15 juli 2013 via inschrijfformulier op de website

  • Contact: Amsterdam Center for Entrepreneurship (020 5254110/ ace-feb@uva.nl/ www.ace-amsterdam.org)

  • Partners: Start Foundation, Stichting DOEN, Rabobank, Van Ede & Partners, The Thrive, Social Entreprise NL, VSB fonds, New Venture, Triodos Bank


Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •