Nieuws

Laatse kans aanmelden Village Capital

Sociaal ondernemer en klaar om te groeien? Village Capital helpt sociaal ondernemers investeerders aan te trekken om hun onderneming te laten groeien. Ze hebben al succesvolle programma’s gedaan in 6 andere landen en komen in het najaa.

Gepubliceerd op 18 september 2013

Sociaal ondernemer en klaar om te groeien? Village Capital helpt sociaal ondernemers investeerders aan te trekken om hun onderneming te laten groeien. Ze hebben al succesvolle programma’s gedaan in 6 andere landen en komen in het najaar naar Nederland.

Ben jij sociaal ondernemer en geloof je in de kracht van ondernemerschap om de wereld te verbeteren? Ben je klaar om je onderneming te laten groeien? Dan kun je je nog tot en met 16 september aanmelden voor het programma, uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van 12 ondernemers die deel gaan nemen aan het 3 maanden-durende programma. Aan het eind van dit programma ontvangen twee deelnemers, door peer-to-per selectie, een gegarandeerde investering.

Meer informatie krijg je op maandag 9 september tussen 17:00 en 19:00 uur in de HUB in Amsterdam tijdens deVilCap Monday. Voor meer informatie over het programma en aanmelden, zie de website van Village Capital.


Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •