Nieuws

HeldCare van start! Aanmelden tot 1 jan 2016

HeldCare is een intensief 2-fasen ontwikkeltraject voor vernieuwende initiatieven in de zorg, ontwikkeld door Social Enterprise NL en de Achmea Foundation. Aanmelden kan nu!.

Gepubliceerd op 5 november 2015

HeldCare is een intensief 2-fasen ontwikkeltraject voor vernieuwende initiatieven in de zorg dat bestaat uit een verdiepingsprogramma van acht weken en een maatwerktraject van een jaar. Tijdens het verdiepingsprogramma formuleren deelnemers hun ambities en vinden zij oplossingen voor knelpunten op het gebied van financiering, klantbereik en impact-meten. Met het groeiplan dat zij naar aanleiding daarvan ontwikkelen maken zij kans op een jaar lang maatwerkbegeleiding, financiƫle ondersteuning en toegang tot het netwerk van HeldCare. Zodat zij hun ambities ook daadwerkelijk kunnen realiseren en zo sneller en verder groeien.

HeldCare - impuls aan sociaal ondernemerschap in de zorg

HeldCare is door Social Enterprise NL en de Achmea Foundation ontwikkeld vanuit de wens om sociaal ondernemerschap in de zorg aan te moedigen en te ondersteunen en bedoeld voor vernieuwende initiatieven gericht op verbinding en het vergroten van zelfredzaamheid. Omdat het anders, beter en vooral ook samen kan. Ben (of ken) jij iemand die werkt aan een vernieuwend initiatief in de zorg? Die bijvoorbeeld weet hoe je kwetsbare jongeren weer trots en sterk maakt, mantelzorgers echt ondersteunt, gehandicapten beter zelfstandig laat leven, mensen prikkelt gezonder te eten en meer te bewegen of weer met elkaar verbindt om eenzaamheid tegen te gaan? Kijk dan op www.heldcare.com voor meer informatie. Aanmelden voor HeldCare kan tot 1 januari 2016.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •