Nieuws

Engelse vertaling boek ‘Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf’ op komst

Inmiddels is de derde druk van het afgelopen november verschenen boek ‘Verbeter de Wereld, begin een Bedrijf’ van de hand van Willemijn Verloop en Mark Hillen (oprichters Social Enterprise NL) van de pers gekomen. Nu het boek over de Nederlandse.

Gepubliceerd op 7 februari 2014

boekcover-websiteInmiddels is de derde druk van het afgelopen november verschenen boek ‘Verbeter de Wereld, begin een Bedrijf’ van de hand van Willemijn Verloop en Mark Hillen (oprichters Social Enterprise NL) van de pers gekomen. Nu het boek over de Nederlandse social enterprise sector in Nederland goed ontvangen is, is het tijd om in een Engelstalige versie ook buitenlandse lezers van de Nederlandse sociaal ondernemerssector op de hoogte te brengen. Aan de hand van verschillende social enterprises als Tony’s Chocolonely, Taxi Electric en Texel Energie worden diverse ondernemers getoond als voorbeeld van succesvol ondernemen voor een betere wereld. Begin juni zal de Engelse vertaling uitkomen als  E-book.

Verschillende Engelse titelvoorstellen hebben de revue al gepasseerd, maar mocht jij denken dé Engelse vertaling van de titel ‘Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf’ te hebben, schroom dan niet ons die te laten weten.

De Nederlandse versie is zowel als paperback als in e-book formaat online te koop. Houd onze website en social media in de gaten voor de updates rondom de Engelse vertaling.

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •