Nieuws

De Social Enterprise Scriptieprijs

Kennis over sociaal ondernemerschap is hard nodig. Schrijf jij je scriptie over sociaal ondernemerschap? Geef je dan voor 1 september op voor de jaarlijkse Social Enterprise Scriptieprijs.

Gepubliceerd op 10 augustus 2018

Kennis over sociaal ondernemerschap is hard nodig om de sector te laten groeien. Gelukkig is sociaal ondernemen een steeds populairder (scriptie) onderwerp voor studenten. Om onderzoek hiernaar te stimuleren en om de scripties die al worden geschreven een groter podium te geven, organiseert Social Enterprise NL in samenwerking met het Social Entrepreneurs Initiative van de Utrecht University jaarlijks de Social Enterprise Scriptieprijs.

Lever je scriptie in vóór 1 september

Heb jij je scriptie (WO/HBO) geschreven over sociaal ondernemerschap of een sterk gerelateerd onderwerp en ingeleverd na 1 september 2017? Stuur deze dan samen met een begeleidend A4 voor 1 september 2018 naar Stefan Panhuijsen (stefan@social-enterprise.nl). In het begeleidend A4 vragen we je om in maximaal 350 woorden uiteen te zetten hoe de resultaten van jouw scriptie van waarde zijn voor de social enterprise sector. Vermeld bij je inzending duidelijk je Universiteit of Hogeschool en de naam van je begeleider.


Presenteer je scriptie tijdens Impact Startup Fest

Van alle inzendingen worden er vijf scripties genomineerd. Deze studenten worden uitgenodigd om tijdens het Social Enterprise Scriptie Event hun scriptie te presenteren aan een vakjury. Deze jury bepaalt vervolgens de winnaar. Het event vindt plaats als onderdeel van Impact Startup Fest op 2 oktober in Den Haag! Registreren voor het event kan hier.

Voor de winnaar staan mooie prijzen van social enterprises klaar!

Foto: Evan van der Holst; winnaar van de Social Enterprise Scriptieprijs 2017. 

Schermafbeelding 2018-08-07 om 14.27.29.png

trefwoorden:

onderzoek scriptie scriptieevent scriptieprijs sociaalondernemerschap

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •