Nieuws

Coming soon: The Next Level programma

Heeft jouw social enterprise de ambitie om internationaal uit te breiden? Wil jij een nieuwe productielijn starten? Je impact vergroten? Of een nieuwe klantengroep aanboren? Is jouw social enterprise klaar om te groeien? Vanaf september 2014 gaat Socia..

Gepubliceerd op 26 mei 2014

Heeft jouw social enterprise de ambitie om internationaal uit te breiden? Wil jij een nieuwe productielijn starten? Je impact vergroten? Of een nieuwe klantengroep aanboren? Is jouw social enterprise klaar om te groeien? Vanaf september 2014 gaat Social Enterprise NL van start met The Next Level, een drie maanden durend programma voor sociaal ondernemers die willen doorstomen naar de volgende fase van hun bedrijf.

Social Enterprise NL matcht je aan een ervaren ondernemer en/of investeerder en geeft je toegang tot verschillende inhoudelijke sessies op het gebied van o.a. positionering, het maken van een financieel plan, persoonlijke groei en het ontwikkelen van een heldere propositie voor (eventuele) investeerders. Ondertussen zet je zelf concrete stappen om jouw onderneming klaar te stomen voor de volgende fase.

Iets voor jou?
Sta je op het punt om jouw onderneming naar een volgende fase te brengen en kun je support gebruiken om jouw impact te vergroten en ambities te verwezenlijken? Dan is het The Next Level programma echt iets voor jou. Houd onze website in de gaten of stuur een mail naar nina@social-enterprise.nl en geef aan dat je op de hoogte wilt worden gehouden. 

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •